Text Size A A A

VerkoopU gaat uw huis verkopen en dat wilt u natuurlijk tegen een zo gunstig mogelijke prijs. Dan moet u weten wat uw huis waard is, wat er speelt in de markt, hoe u uw woning onder de aandacht moet brengen. Daar is kennis, tijd, aandacht en creativiteit voor nodig. Bricks & Buildings kan u dat bieden. Elke woning is anders en vereist een eigen aanpak. De markt is constant in beweging en vraagt om nieuwe media om in te kunnen springen op de vraag en het aanbod van woningen.

Wat kan Bricks & Buildings u uit handen nemen?

- Het timen van de verkoop van uw woning; wanneer is het beste moment om uw woning te koop aan te bieden, gebruik makend van de pieken en dalen in de markt.
- Het verzorgen van een aantrekkelijke presentatie van uw woning.
- Het vaststellen van de juiste prijs op basis van ons bouwtechnische inzicht en kennis van de markt en de buurt.

Met welke middelen?

• een digitale brochure van uw woning;
• inzet van social media zoals Twitter en Facebook;
• een gedrukte brochure van uw woning bij bezichtiging;
• ‘Te koop’ borden of biljetten;
• tegen meerprijs en op aanvraag een advertentie in regionale en/of landelijke dagbladen.


Ook wanneer u zonder succes heeft geprobeerd zelfstandig uw woning te verkopen, stapt Bricks & Buildings graag in. Om samen met u te kijken waar de verkoopstrategie aangescherpt kan worden. Bricks & Buildings heeft een breed netwerk en kan bijvoorbeeld een verkoopstyliste inzetten. Die weet alle pluspunten zowel binnen als buiten het huis goed uit te lichten voor een eerstvolgende presentatie aan potentiële kopers.