Text Size A A A

Welkom bij Bricks & BuildingsWelkom bij Bricks & Buildings, uw makelaar voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Opererend vanuit Rotterdam heeft Bricks & Buildings zich de Maasstad en omgeving, van Spijkenisse tot en met Leiden, eigen gemaakt. Bent u op zoek naar een ervaren makelaar met een persoonlijke benadering, inlevingsvermogen en flexibele kantoortijden? Dan bent u bij Bricks & Buildings op het juiste adres.

In het kort
Bricks & Buildings ondersteunt u in de stappen die u doorloopt bij een aan– of verkoop van een woning of bedrijfspand. Ook voor het verhuren van uw onroerend goed kan Bricks & Buildings u ontlasten en bijvoorbeeld zijn brede netwerk inzetten voor het vinden van een geschikte huurder.

Bricks & Buildings biedt u:

Tijd
- Bricks & Buildings maakt tijd voor u wanneer het u schikt.
- Bricks & Buildings neemt de tijd om te luisteren naar wat uw wensen zijn.

Ervaring
- Met meer dan 15 jaar ervaring in de makelaardij vaart Bricks en Buildings een eigen koers waarbij ú centraal staat.
- Rotterdam en omgeving is altijd het werkgebied geweest en dus is Bricks & Buildings op de hoogte van de plus- en minpunten van de verschillende buurten; maar ook welke locaties potentie hebben en upcoming zijn.

Creativiteit
- De markt is constant in beweging; dat vraagt om een actieve benadering. De gebruikelijke aanpak volstaat niet meer. Bricks & Buildings zet nieuwe media in; een verkoopstyliste kan tevens worden ingeschakeld.
- Elke opdracht vereist een eigen, creatieve aanpak.